Hydro-Force FREESOUL SUP teszt

Kipróbáltuk a Hydro-Force mindent tudó univerzális felfújható evezős deszkáját. A minőség meglepően jó, de ez még kevés lenne, hogy megszeressük, viszont ennél jóval többet tud. Nézzük a részleteket!

Vízre vele!

Összerakni és szétszedni tényleg egyszerű. Ebből a szempontból nincs különbség más SUP-okkal szemben. Felfújtuk és mehet is a vízre. A többi SUP-pal ellentétben ennek a fogantyúja nem a deszka közepén van, hanem a két szélén. Így viszont fej fölött kell cipelni, ami nem nehéz, de aki nem tudja, és maga mellett viszi, nehézségekbe fog ütközni. Vízre tenni könnyű volt.

Stabilitás

Könnyű felszállni rá, és egyből fel tudtunk állni rajta. Egy pillanatra sem volt olyan érzésünk, hogy lebillenhetünk róla. Az állófelület borítás kényelmes és vizesen sem csúszik.

Használat

Legnagyobb előnye a stabilitása, amiért viszont sebességet és manőverezhetőséget veszítünk. Egy-két óra után sem vált kényelmetlenné, nem veszített a tartásából. Aki gyorsabban szeretne haladni, annak nem való a Freesoul, de aki univerzális, széles és biztonságos túra SUP-ot keres, megtalálta.

Extrák

A prémium táska kényelmes, jól cipelhető. A SUP és a tartozékok erőlködés nélkül beleférnek. A vitorla előkészítés okos kezdeményezés, nem próbáltuk, de biztosan népszerű lesz. Az ülés és a lábtámasz sok felhasználónak jól fog jönni hosszabb túráknál. Az evező fogása is kényelmes, nem csúszik. A design trendi, a színek vidámak. Bárhová is viszed, menő lesz.

Összességében a Freesoul hozza, amit ígér. Nem éreztük, hogy a gyártó bármit is el akart volna titkolni előlünk vagy ügyes marketinggel fedné el a deszka hibáit. Úgy tűnik, nincs neki. Ha kipróbálod, megszereted. Gyorsan össze lehet hangolódni vele, és hűséges társad lesz a vízen.

Maga az állva evezés mindenképpen nagyszerű élmény. Egész más a vízről nézni a tavasszal ébredező természetet.

A Hydro-Force FREESOUL hivatalos oldala itt érhető el.

Csomag tartalma:

Freesoul tech SUP, Ülés háttámlával és lábtámasszal, leash (biztonsági kötél), kéttollú, szétszedhető evező, premium hordtáska, javítókészlet, kézi pumpa, 2 db eltávolítható szkeg, csomagrögzítő gumikötél.


Leave a Reply