Új Gladiator SUP-ok

2020-ban végre Magyarországon is elérhetők a Gladiator SUP-ok, amik híresen jó ár/érték aránnyal rendelkeznek, és roppant népszerűek Nyugat-Európában. A gyártó 3 év garanciát ad, és magas minőséget kínál, viszont a deszkák árait a középkategóriában tartották. A szelep és a pumpa olasz gyártmányú, a legjobb a piacon.

PRO deszka, ár/érték arányban verhetetlen a piacon

A Gladiator termékskálája szokatlanul széles, minden igényre kínálnak deszkát kezdőtől a profiig, könnyed evezősöktől, a rutinos túrázókig.

Gladiator sorozatok

A deszkákat 5 sorozatba csoportosította a gyártó: Light, Pro, Design, Elite és Art. Minden deszka szettben érkezik, tehát kapunk hozzá biztonsági kötelet bokapánttal, US boxos szkeget, hordtáskát, pumpát, javítókészletet és evezőt.

Gladiator SUP állva evezős deszka
ELITE túra SUP azoknak, akik csak a legjobbal érik be

A Light sorozat a belépő kategória, de már itt is találunk jó túradeszkát. A Pro csoportban vannak a legjobb ár/érték arányú standard túra és all-round SUP-ok. A Design és az Art sorozatok a legnépszerűbb Pro deszkákat vették alapul, amik extravagáns festést kaptak. Az Elite család deszkáiba tették bele mindenből a legjobbat: verseny szkeg, woven drop stitch szövet, 100% karbon evező, extra erős pumpa.

Gladiator SUP állva evezős deszka
A DESIGN sorozat egyik női SUP-ja

A Gladiator SUP-ok olasz szeleppel készülnek, így akár 26 psi nyomást is elbírnak. A javasolt nyomás 17 psi, aminél már epoxy keménységű deszkát kapunk. Viszont a környezeti hatásoktól megnövekvő belső nyomás nem tesz kárt a deszkában, hiszen 26 psi-ig terhelhető a SUP. Más deszkák, amiket maximumig kell fújni, a napon hagyva felpúposodhatnak, vagy kidurranhatnak.

Gladiator ART SUP állva evezős deszka
Művészet a vízen: Az ART sorozat

Ha most próbálod ki először, ha rendszeresen szeretnél vízi túrázni, ha profi evezős vagy, a Gladiator deszkái között megtalálod a neked való típust, és még dizájnban is választhatsz hozzád illőt, hogy az evezés élménye teljes legyen.

Bővebb infó a Gladiator SUP-okról itt: gladiatorsup.hu